Medverkan och annonsering - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Medverkan och annonsering


Komplett täckning av mötes- och konferensmarknaden

Mice BokningsBolaget AB är en totalleverantör inom mötesbranschen. Företaget erbjuder bokningshjälp med konferenser och underhållning samt arbetar med marknadsföring av konferensanläggningar och hotell. Vi tror att starka relationer är vägen till framgång och erbjuder därför även säljdrivande kundaktiviteter i form av mässor och events.

Företagets bredd och mångåriga erfarenhet erbjuder konferensköpare en komplett helhetslösning samtidigt som hotell och konferensanläggningar erbjuds fler affärer.

Här kan ni läsa om de olika typer av digitala tjänster och kringprodukter som vi erbjuder konferensanläggningar och företag inom konferens- och mötesbranschen. Klicka på respektive produkt för mer information.

I oktober 2020 gick BokningsBolaget och Compro Möten & Event ihop och samlas nu under Mice BokningsBolaget AB. Vi samlar alla våra produkter, tjänster och kompetenser i ett bolag som ett led i att kunna ge det bästa kunderbjudandet och möta morgondagens efterfrågan i mötesbranschen.

Vårt avlånga land rymmer spännande resmål, sköna badplatser längs milslånga stränder, vandringsleder genom vidsträckta skogar, berg och dalar. Vi vill lyfta fram Sverige som resmål och platsen för din nästa semester och uppmanar gärna till att ”hemestra” som ett alternativ till utlandsresa. Sverige är rikt på upplevelser med fantastisk natur, vackra städer och historiska sevärdheter. För boende kan du välja och vraka bland vackra slott, anrika herrgårdar, spännande cityhotell och familjära anläggningar med naturen inpå knuten.
Målet med Semesterjouren.se är att vi ska bli heltäckande med geografisk spridning över hela landet - för att kunna erbjuda dig de bästa alternativen till din sommarsemester.

Boka ditt semesterpaket direkt med arrangören, genom att skicka in din offertförfrågan på Semesterjouren.se. Du kommer därefter att få svar från arrangören. Semesterjouren.se är en del av Mice BokningsBolaget AB.

Stora marknadsföringspaketet

BokningsBolaget är en totalleverantör inom mötesbranschen. Bolaget erbjuder sök- och bokningshjälp av konferenser, event och underhållning, samtidigt som hotell och konferensanläggningar ges effektiv marknadsföring med stor räckvidd. BokningsBolaget skapar även försäljningsytor för mötesleverantörer genom rikstäckande säljdrivande kundaktiviteter i form av mässor och events för köpstarka mötesbokare*. Läs mer

KonferensVärlden

Medverka i Mice BokningsBolaget AB's kundtidning. Exklusivt för dem som bokar konferenser och möten. Läs mer

Bannerpaket

Annonsera via marknadens största bannerpaket för möten och event. Bannerpaket genererar upp till 60000 exponeringar/månad av din bannerannons. Läs mer

Nyhetsbrev

Annonsera i KonferensVärldens & Konferensguidens nyhetsbrevet som skickas till 22000 kvalificerade mottagare.* Läs mer

Festplatsen.se

Bli synlig och sökbar på Festplatsen.se, en söktjänst för att hitta rätt festlokal till bröllopet, firmafesten eller 50-årskalaset. Läs mer

Utställarplats event

BokningsBolaget arrangerar varje år säljdrivande kundevents med affärer i fokus. Köpstarka slutkunder får tillfälle att utöka sitt kontaktnät med landets bästa mötesalternativ. Vår målsättning är att träffa så rätt målgrupp som möjligt samtidigt som vi erbjuder konferensköparen kreativa kundevents där de får inspiration för sina konferenser och möten. Läs mer

Medverka i våra kanaler

För att medverka behöver du ha ett exponeringspaket som du bokar genom kontakt med våra säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort för att berätta om våra paket för exponering.

Eller ring oss direkt på telefon: 08-506 285 00.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttio med siffror i fältet här

Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.