Villa Fridhem Hotell – Mat - Möten - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Villa Fridhem Hotell – Mat - Möten

I Kolmårdens trolska urskog, endast 15 minuter från Kolmårdens djurpark och Norrköping, hittar ni denna vackra herrgård från 1909. Med stort fokus på mat och personligt värdskap, välkomnar vi dig.

146 bäddar 54 dubbelrum

Vi välkomnar barnfamiljer, kärlekspar och kompisgäng så väl som bröllop och möten. Vi finns utanför Norrköping och erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga i vår vackra herrgårdsmiljö. Vi har 54 vackra hotellrum - alla smakfullt inredda och med alla tänkbara bekvämligheter. Våra vackra matsalar bjuder in till total avkoppling och våra kockar kreerar måltider med stor kärlek och erbjuder alltid de finaste råvaror och i vår vinkällare finns ett brett urval av både fynd och rariteter.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Villa Fridhem Hotell – Mat - Möten

Sommar på Villa Fridhem

Östergötland
Semestra som kungligheter

År 1909 lät prins Carl bygga Villa Fridhem som sitt sommarresidens. Familjen spenderade sedan 45 somrar här och nu är det din tur! Förutom ett vackert läge med utsikt över Bråviken, så erbjuder vi en stor park med möjlighet till lek och vackra utsiktsplatser och vandringsleder. Njut av god mat och dryck i vår lounge, bada i vår inomhuspool och njut sedan av solen i en solstol, kom in i restaurangen och njut av en välkomponerad a la carte-meny.

Detta ingår i paketet:
- Middag i vackra matsalar
- Logi inklusive frukostbuffé
- Entré till relaxavdelning med inomhuspool och bastu

Pris: 1295 kr

Pris/person inkl. moms: 1295 kr/vuxen, 450 kr/barn 3-12 år, 0 kr/barn 0-2 år i befintlig säng.

Adress

Getå
616 90  ÅBY

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.