The Steam Hotel - | Semesterjouren - din semester i Sverige

The Steam Hotel

På Steam känns varje sensation lite starkare, lite mer riktig. Oavsett om du tillbringar en natt i ett av våra 264 unika rum eller har en konferens över dagen, så är pirret i magen nära. Eller som en gäst beskrev det: ”Om man kan bli kär i ett hotell kanske jag blivit det i Steam Hotel.” Lite så känner vi också.

528 bäddar 264 enkelrum 264 dubbelrum

Med 18 våningar och 264 rum, restauranger på både entréplan och högst upp med hisnande utsikt, flera barer, playground, konferenslokaler i olika storlekar, spa i världsklass, bio, gym och granne med Sveriges enda actionbad välkomnar vi allt från mindre sällskap till stora grupper på upp till 450 personer och allt däremellan.

Paketerbjudande

Semesterpaket från The Steam Hotel

EVENING AT CHAMBERLIN

Västmanland
Ett äventyr för alla sinnen där du hämtar ny energi.

Du välkommen att hämta nyckeln till ditt rum i vår reception, låt dig förföras av vad vi kallar ”industriromantik”. Så snart du gjort dig hemmastadd föreslår vi att du sveper in dig i badrocken och beger dig till Voltage Lounge. Två fantastiska pooler väntar på dig, en relaxpool där du myser i en miljö med mörker och levande ljus och den andra utomhus med pulserande musik och utsikt över Mälaren.

Avsluta ditt besök i baren, finns det något bättre än att ta en cocktail eller ett glas bubbel i badrock medan du med hjälp av skön musik kvicknar till inför middagen.

I vår huvudrestaurang Chamberlin Grill kommer ni serveras en härlig förbestämd 3 rätters middag men där ni får välja antingen fisk, kött eller vegetarisk på plats.

Innan ni fyllda med mersmak lämnar oss på Steam har ni givetvis en fin fin frukost att ta er igenom.
Vårt paket EVENING AT CHAMBERLIN inkluderar övernattning med frukost, 3-rätters middag samt entré till Voltage Lounge (18-årsgräns) på ankomstdagen (tid meddelas innan ankomst.

Pris: 3590 kr

Fr 3590:- exkl moms/natt/2 personer.
Adress

Ångkraftsvägen 14
721 31  Västerås

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.