Slussens Pensionat, Orust - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Foto: Johan Groth
Foto: Johan Groth
Foto: Johan Groth
Foto: Johan Groth

Slussens Pensionat, Orust

Välkomna till Slussens Pensionat - det lilla stället med det stora hjärtat. På vår lilla scen har vi haft besök av storheter som Tommy Körberg, Amason, Björn Afzelius, Totta Näslund, Peps Persson, Markus Krunegård, Molly Hammar - och många fler. Vi har livemusik varje dag sommartid, under höst och vår har vi vårt roliga och utmanande quiz-koncept "Burgare&Bärs" - vi arrangerar även bröllop, fester och konferenser. Vintern 2023 slår vi åter upp portarna för vår pop-up restaurang ”Hallins Hus” – en sann smakupplevelse för gourmanden med en lokal avsmakningsupplevelse med havsutsikt.

69 bäddar 4 enkelrum 20 dubbelrum

Här är hållbarhet verklighet – vi skördar vårbrännässlor till menyn, köper kött från lokala bonden och vi städar rummen med miljövänligt rengöringsmedel. Familjeföretaget grundades av Vibs och Robert ”Biggles” Sohlberg 1987. Då spelade Biggles på scenen när han inte lagade maten, medan Vibs serverade & utvecklade verksamheten - nu har nästa generation Sohlberg tagit över pensionatet - syskonen Isabella och Julian, tillsammans med årets kock 2018 - David Lundqvist.

Adress

Box 100
47392  HENÅN

Typ av semester

Barn/familjesemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.