Siggesta Gård - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Siggesta Gård

Välkomna till ett Boutiquehotell- semester på Siggesta Gård Siggesta erbjuder natur, mat, djur, aktiviteter, evenemang, frisk luft och avkoppling. Semester i skärgården nära Stockholm, naturnära. Stämningen är härlig och vår matlagning är modern och rustik. Café & glass. Njut av lugnet. Sommarlov med familj och vänner.

91 bäddar 2 enkelrum 37 dubbelrum

Siggesta Gård är ett barnvänligt hotell med roliga och mysiga aktiviteter för alla åldrar. Du kan även besöka oss över dagen och göra någon av alla våra roliga familjeaktiviteter. På menyn finns mycket som är tillverkat på gården eller som växt och betat på markerna runt omkring oss. Alpackorna, hästarna och hönsen är här året runt. Hotellrummen är något alldeles extra som passar för såväl barnfamiljer i våra familjerum med 3-4 bäddar, som för ”hide aways”, vuxna i mysiga terrassrum med naturen utanför. Man kan hyra en hel flygel eller smedjan tillsammans med vänner och barn. Här finns gott om plats för att umgås och spela spel. Det finns även möjlighet att boka till en egen vedeldad badtunna som brukar bli både mysigt och minnesvärt! Njut av semester på hemmaplan nära naturen på landet. Utegym och vandringsleder.

Adress

Siggesta Gård
139 90  VÄRMDÖ

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.