Såstaholm hotell & konferens - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Såstaholm hotell & konferens

Välkommen till Såstaholm för att uppleva en herrgård i fantastisk miljö, här kan du njuta av naturen, överträffa dina förväntningar i form av en oslagbar middag och avsluta kvällen bland fluffiga lakan. Perfekt för en underbar weekend!

170 bäddar 16 enkelrum 77 dubbelrum

På Såstaholm tar vi med dig på en resa där du har huvudrollen med gästvänlighet och matupplevelser utöver det vanliga. Här kan du slappna av och bara vara, vi tar hand om resten. Checka in på ett av våra hotellrum som är inredda i Art Deco-stil med detaljer i inredningen som vi hämtat från teatervärlden.

Vill du ha tempot uppe innan du avnjuter middagen? Varför inte ta ett träningspass i vårt utegym, spela krocket på gårdsplanen eller kanske ta en runda på golfbanan i närheten.

Vi älskar att leva fullt ut i årstiderna på Såstaholm, det får du upptäcka i en magisk herrgårdsmiddag i flera akter. Varje säsong har olika råvaror i fokus och det tar vi vara på. För att avrunda kvällen med ett endorfinpåslag tar du dig ner till Backstage där du släpper loss med karaoke. Glöm inte att ta en titt i kostymförrådet och omvandlas till en artist med kläder från kända svenska scener.

Välkommen till Såstaholm, där kreativiteten får blomma varje dag!

Adress

Såstaholms Allé 12
187 70  TÄBY

Typ av semester

Golfsemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.