Salt & Sill - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Salt & Sill

Destination Salt & Sill ligger på Klädesholmen i den bohuslänska skärgården. Här finner ni ett flytande hotell och en restaurang som blivit nämnd världen över för sin smakrika mat inspirerad från havet. Här får ni en totalupplevelse inom mat, dryck och boende med Klädesholmens rogivande havsmiljö som unik ingrediens.

46 bäddar 23 dubbelrum

Destination Salt & Sill ligger på Klädesholmen med västkustens i särklass bästa läge, cirka 45 minuter med bil från Göteborg. Här njuter du och ditt sällskap av den bohuslänska kusten när ni bor på ett flytande hotell med utsikt över horisonten.

Restaurang Salt & Sill ligger precis bredvid hotellet och här serveras traditionella bohuslänska rätter med sillen och havet som självklar huvudingrediens. Här finner ni en härlig bryggservering med havsutsikt som ger en nästan overklig närhet till havet – ett skådespel värt ett besök vare sig de är stilla, blåser eller ligger is.

Adress

Klädesholmen
471 51  TJÖRN

Typ av semester

Barn/familjesemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.