Rönneberga Konferens - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Spa pool
Spa vila
Rönneberga
Utsikt
Brygga
Buffé
Logirum 1
Logirum 2

Rönneberga Konferens

Ta chansen att upptäcka vår fantastiska huvudstad under sommaren. Med boende på Rönneberga får du närheten till naturen och lugnet, samtidigt som du bara är 20 minuter från Stockholms citypuls.

160 bäddar 48 enkelrum 56 dubbelrum

På natursköna Lidingö ligger ditt andra hem, bara 20 minuter från centrala Stockholm. Här finns en märkbar känsla av värme och gemenskap som smittar av sig på våra gäster. Kanske sitter vår historia kvar i väggarna, hit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Weekend, fest eller avkoppling – äventyr, spa eller helt enkelt ett välkommet avbrott i vardagen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Paketerbjudande

Semesterpaket från Rönneberga Konferens

Hemester på vackra Lidingö

Stockholm norra
Ta chansen att upptäcka vår fantastiska huvudstad under sommaren. Med boende på Rönneberga får du närheten till naturen och lugnet, samtidigt som du bara är 20 minuter från Stockholms centrala citypuls.

Njut av en semester på läckra Lidingö. Härifrån finns möjligheter att upptäcka allt som Stockholm har att erbjuda. Det går båtar från Lidingö till Djurgården för besök på Gröna Lund och Skansen, och till Nybrokajen för en tur in till centrum.
På Rönneberga erbjuder vi möjligheter till att slappna av i vår härliga spaavdelning, en omgång tennis eller boule på närliggande banor eller varför inte en omgång fotboll på fotbollsplanen? Hos våra grannar på Elfviks gård hittar du hästar och andra djur. Från Rönneberga har du även nära till havet och skärgården.

Pris: 950 kr

Från 950 kr/natt.
Entré till spa: 100 kr/person.
Weekend Torsdag – Söndag: Från 2 250 kr /rum.
Veckopris: Från 5 900 kr/rum.
Gäller t.o.m. vecka 33.

Adress

Rönnebergavägen 1
181 90  Lidingö

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.