Öijared Resort - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Öijared Resort

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången, 35 minuter från Göteborg, ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med toppmodern golfstudio tillsammans med ett unikt hotell, restaurang och Öijared Bad och Bastu. Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den. Långt bort från stadens brus men ändå så nära Göteborg. Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik. Flexibla rum som är lätta att anpassa till antalet gäster. Det hela började med ett spektakulärt klubbhus och fortsatte med ett golfhotell för ro, stillhet, avkoppling och riktigt skön sömn.


Hotellet syns knappt från vägen och precis som Öijareds unika klubbhus med design av Gert Wingårdh, smälter hotellet med sin särpräglade arkitektur in i landskapet. Kärleken till naturen syns även i inredningen, både vad gäller färg och form.

I Öijared Bad och Bastu kan du njuta av olika bastusorter såsom torr-, aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla samt isduschar. Genom att erbjuda ett badkoncept som leder dig genom hetta, kyla och njutning har vi skapat en skön upplevelse för både kropp och själ.

Vår golfrestaurang speglar helheten och precis som hemma är det köket som utgör hjärtat på Öijared. En mötesplats för golfare, konferens- och weekendgäster såväl som vid bröllop och fest. Menyerna hämtar inspiration från närområdets råvaror och Nordens fyra årstider med matglädje och stämning i fokus.

Vi har paketerat ditt Öijared så att du lätt kan välja bland många kombinationer av naturupplevelser, golf, cykling, kultur, relax, njutning och avskalad enkelhet. Öijared är allt det där och lite till.

Öijared är även en historisk plats. Öijared säteri har anor från 1500-talet och historien har lämnat sina tydliga avtryck. Här finns fornminnen som hällkistor, fornåkrar och domarringar, ett trettiotal små torp från 1700-talet och hagmarker med fägator.

Öijared Säteri med säteribyggnaderna består av en enkel herrgårdsbyggnad från 1600-talet, två flyglar, stallar, ekonomibyggnader och gårdskapellet i alléns förlängning.

Gårdsbyggnaderna ligger vackert vid Mjörns strand och omgivande beteshagar. Gårdens historia kan spåras ända tillbaks till den äldre medeltiden, på kung Stenkils tid (ca 1065 eKr).

Paketerbjudande

Semesterpaket från Öijared Resort

Vandringspaket

Västergötland
Pulshöjande aktiviteter i all ära, men ibland finns det inget skönare än att vandra i sin egen takt. Naturen kring Öijared är storslagen och otroligt vacker. Den bjuder på ett stilla lugn.

I paketet ingår logi i dubbelrum inklusive frukostbuffé, tvårätters middag inklusive kaffe, en entré till Öijared Bad och bastu inklusive lån av handduk, badrock och tofflor samt badkoncept med ekologisk hudvård från Maria Åkerberg, vandring inklusive picknick samt entré till gym.

Pris: 1395 kr

Pris 1395 kr/person ankomst söndag till onsdag.
Pris 1595 kr/person ankomst torsdag till lördag.
350 kr/barn 4–12 år (inkluderar logi, frukost, picknick samt entré till bad inklusive lån av handduk)
Barn under 4 år bor gratis i sällskap av vuxen (inkluderar logi, frukost samt entré till bad)

Semesterpaket från Öijared Resort

Bo och badapaket

Västergötland
Sätt guldkant på livet och låt naturen på Öijared omfamna dig. Njut av god mat och Öijared Bad och Bastu som erbjuder dig olika bastusorter såsom torr-, aroma- och ångbastu, vår klassiska pool, en varm utomhuskälla samt isduschar.

I paketet ingår logi med del i dubbelrum, frukostbuffé, kvällens varmrätt, en entré till Öijared Bad och Bastu inklusive lån av handduk, badrock och tofflor samt badritual med produkter av Maria Åkerberg samt entré till gym.

Pris: 1095 kr

1095 kr / person ankomst söndag – onsdag.
1295 kr/ person ankomst torsdag – lördag.
250 kr/barn 4-12 år (inkluderar logi, frukost samt entré till bad inklusive lån av handduk).
Barn under 4 år bor gratis i sällskap av vuxen, inkluderar logi, frukost samt entré till bad.

Semesterpaket från Öijared Resort

Familjepaket

Västergötland
På Öijared sprudlar det av aktiviteter för alla. Liten som stor. Vi är ett hotell med aktiviteter för barn men även för dig som vuxen. Njut tillsammans på vårt familjevänliga hotell som ligger rofyllt mitt i skogen med bara 35 minuter till Göteborg.

I paketet ingår logi med del i flerbäddsrum, frukostbuffé, en entré till Öijared Bad och Bastu inklusive lån av handduk.

Pris: 695 kr

695 kr/person, 250 kr/barn 4-12 år, Barn under 0-3 år bor gratis i sällskap av vuxen.
Paketet kan bokas av minst en vuxen med ett barn.
Enkelrumstillägg 400 kr gäller vid en vuxen boende i rummet.

Detta paket kan bokas alla veckans dagar.
Under perioden 1 maj – 30 september går detta paket att boka med ankomst söndag till torsdag.

Adress

Öijaredsvägen 59
448 92  FLODA

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, All inklusive

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.