Nynäsgården Hotell & Konferens - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Nynäsgården Hotell & Konferens

Njut av sommar och semester vid havet på Nynäsgården Hotell & Konferens i sommarstaden Nynäshamn. Här finns möjlighet till aktiviteter som kajak, golf, cykeltur och fiske. Eller varför inte en båttur i Stockholms södra skärgård. Njut av lugnet i vår härliga atmosfär och vår goda mat.

120 bäddar 30 enkelrum 35 dubbelrum

Nynäsgården är lugnt beläget i villaområde i Nynäshamn nära till centrum och hamnen med sina skärgårdslika hamnbodar. Alla bodar har öppet under sommarmånaderna, här hittar men shopping, caféer, matserveringar. Närheten till havet gör att vi kan erbjuda båtturer i skärgården med badstopp, hyra kajak en heldag så skickar vi med picknickkorg för strandhugg eller varför inte en fisketur. Hyr en cykel och utforska närområdet, vi packar picknickkorgen. Önskar man en runda på golfbanan så är det Nynäshamns GK som gäller. Varför inte bara njuta av lugnet i vår trädgård under blodboken med att spela krocket, boule, segway eller bara koppla av på vår terrass med något kallt i glaset. Våra duktiga kockar ser sedan till att ni får något riktigt gott och närproducerat att äta, det serveras 2-rätters à la carte samt utvalda dagar räkbuffé och grillbuffé.
Närheten till Stockholm gör det möjligt att besöka vår huvudstad under dagen, 10 minuter gångavstånd till närmaste station från Nynäsgården.

Adress

Telegrafgatan 41
149 41  Nynäshamn

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.