Noors slott - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Noors slott

Noors slott öppnar upp i sommar för dig som privatgäst. Ta med dig familjen, vännerna eller din partner och kom till oss! Vi har olika paket beroende på hur ni vill uppleva oss! Kika in och se vad som passar just er. Varmt välkomna!

40 bäddar 9 enkelrum 18 dubbelrum

Noors slott kommer vara öppet i sommar och vi erbjuder er härlig miljö för dig och vännen, din partner eller varför inte ta med familjen och dess vänner och boka en eller fler dagar hos oss. Vi erbjuder er tillgång till vår relaxavdelning, i parken kommer vi ställa fram olika möjligheter till att arrangera egna aktiviteter såsom, pingis, kubb, boll, krocket mm. Vi har en fin sjö i närheten så dit kan ni gå för ett dopp från vår flytbrygga. Finns önskan om att fiska så ordnar vi det. Miljön runt slottet är perfekt för en långpromenad, springtur eller bara vara i parken.

Välkommen till oss i sommar!


Adress

741 44  KNIVSTA

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.