NOFO Hotel and Wine bar - | Semesterjouren - din semester i Sverige

NOFO Hotel and Wine bar

NOFO Hotel & Wine bar Ligger mitt i hjärtat av Södermalm och med en unik stil och avslappnad atmosfär. Perfekt om du behöver komma iväg med din partner eller vän en helg för att gå ut och uppleva Södermalm eller bara stanna på hotellet och koppla av.

Byggnaden är från 1780 och du kan nästan känna historien i väggarna. Med inspiration från olika delar av världen representerar varje korridor en gata i en stad. Gillar du 20 talets Paris, Då är våra La belle Époque rum för dig. Om du hellre bor i våra färgglada Carnaby Street-inspirerade rum eller varför inte i SOHO? Listan är lång och du kan bokstavligen bo här 109 gånger och få en helt ny upplevelse varje gång.

200 bäddar 10 enkelrum 99 dubbelrum

Genom att kombinera våra två stora passioner, design och resor, skapade vi NOFO Hotel. Med fokus på olika rumskoncept inspirerade av våra resor runt om i världen, är det mer än ditt genomsnittliga chica boutiquehotell med eklektisk konst och möbler. För oss är det lika viktigt att ha en sömlös och problemfri miljö för ren avkoppling och återhämtning, allt medan den mest levande delen av stockholm väntar runt hörnet.

Adress

Tjärhovsgatan 11
11628  STOCKHOLM

Typ av semester

Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.