Knistad Herrgård - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Knistad Herrgård

Anrikt herrgårdshotell i naturskönt läge med golfbana, restaurang och fräscha konferenslokaler.

160 bäddar 72 enkelrum 7 dubbelrum

En vistelse på Knistad är så mycket mer än att bo på hotell. Platsen erbjuder lantligt lugn och natur ihop med förstklassig service och mat från nejderna. Den direkta närheten mellan aktiviteter såsom vår egen golfbana, trädgårdsspel, bar och vedbastu ger rätt förutsättningar för våra gäster att välja tempo efter dagsform. Låt Knistad vara din fristad och njutningsplats så länge du önskar.

Välkommen hem till oss!

Paketerbjudande

Semesterpaket från Knistad Herrgård

Njutflykt

Västergötland
Knistad Herrgård ligger strategiskt placerat mitt i Skaraborg, mellan Vänern och Vättern.

Här kan du njuta av landsbygden med stil. Runt om oss finns vackra sevärdheter, våra goda grannars små gårdsbutiker och lantgårdar och en hel del härliga promenadstråk, loppisar, butiker och badplatser. Kom som du är och stanna ett slag, vi har bullat upp med utflyktsmål och smultronställen till dig att avnjuta i allt från vår direkta närhet till mindre bilturer bort.
När du checkat in på Knistad så finns allt du behöver för en lyckad semester. Vi har kartor som pekar ut våra favorit ställen eller varför inte använda turistbyråns karta för att finna de bästa gårdsbutikerna, köp gärna med dig lite godsaker! Vi har förberett kylfack till dig så inget förgås innan du far hem. Låna gärna en cykel och ta en tur på slätten, givetvis packar vi matsäcken till dig.

Pris: 1495 kr

Pris/person inkl. moms: FR. 1495 kr per person/natt.
Semesterpaket från Knistad Herrgård

Lantmys

Västergötland
Njut av landsbygden på Knistad med sin vackra natur, små gångstråk och utsiktsplatser precis utanför herrgården. I paketet ingår en välfylld picknickkorg som en del i din lantliga upplevelse.

Sommaren på Knistad är enastående med sin vackra natur, små gångstråk och utsiktsplatser precis utanför herrgården.
Gå ut på en picknick tillsammans med din kära och hitta en solglänta inbäddad i fågelkvitter och grönska mitt emellan golfbanan och det vidsträckta västgötska landskapet. Vi förbereder en picknickkorg innehållande allsköns godsaker, filt och bubbel att dela på när ni hittat den perfekta platsen. Vi tipsar gärna om mysiga smultronställen och platser både för den som vill gå långt eller hålla sig i närheten. Fram på kvällen dukar vi upp till middag inne i herrgården och ni kommer få avnjuta en vällagad trerättersmeny.
Efter en god natts sömn välkomnar vi er till en gedigen herrgårdsfrukost.

Pris: 1395 kr

Pris/person inkl. moms: FR. 1395 kr per person/natt.
Adress

541 92  Skövde

Typ av semester

Golfsemester, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.