Hotel Svea - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Hamn
Rum
Trädgården
Havskonferens
Hotel Svea kväll
Restaurang

Hotel Svea

Du och ditt sällskap bor mitt i pittoreska Simrishamn, men med en underbar havsutsikt. Vakna till vågornas brus och njut av Österlens lugn. Tågstationen och stranden ligger 5 minuters promenad från hotellet och Gösta Werner-museet ligger i grannhuset.

107 bäddar 10 enkelrum 50 dubbelrum

Ta en vacker promenad längs havet, njut av den vackra naturen och upptäck vår fantastiska stadskärna med sina originella butiker. Ni är välkomna att ta hunden med er för en vandringstur på natursköna Österlen, vi har hundrum med stora terasser för just er. Eller varför inte ta en tur till Stenshuvud eller gå en runda bland äppleträden, eller spela en runda golf på våra fantastiska banor på Österlen, ni väljer!
Checka in i ett av våra vackra rum med en underbar havsutsikt och upplev vår service, ät en fantastisk middag i vår omtyckta restaurang. Önskar ni hellre inta era måltider på ert rum så erbjuder vi er gratis rumservice just nu. Låter det lockande, varför inte boka ett paket?

Adress

Strandvägen 3
272 31  Simrishamn

Typ av semester

Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.