Hotel Skansen - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Hotel Skansen

Ett spahotell för livsnjutare, i hjärtat av Båstad direkt vid havet. Bjäresmaker i köket, Kallbadhus på stranden, tennis, padel, golf och nöjen.

330 bäddar

Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramafönster åt havet, Bjäresmaker i köket och härliga gäster året runt, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning. Som Båstadkungen i början av 1900-talet, Ludvig Nobel, skulle säga – i Båstad handlar livet om rekreation.

Skansen är större än du tror. Diskret breder vi ut oss, på höjden och tvären utan en tillstymmelse till det från gatan sett. Från gatan – restaurang Sand, terrassen och sommarglada gäster i ett charmigt gammalt stenhus. Väl inne märker du rymden. Den härliga vinterträdgården med 12 meter högt i tak som så småningom övergår i en separat relaxavdelning. Går du upp en trappa eller två hittar du dina smultronställen med havsutsikt, där du ostört kan sitta och låta tankarna vandra.

Hotellet som har anor från början av 1900-talet är strategiskt beläget mellan strand och hamn, och erbjuder spa, kallbadhus och den välrenommerade restaurangen Sand. Här är det liv och rörelse året om med konferenser, event, lokalbor, spa- och matgäster, som skapar en alldeles speciell atmosfär.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Hotel Skansen

Sommarpaket

Skåne
Välkommen till Hotel Skansen på sommaren när Båstad sjuder av liv och rörelse. Hos oss bor du på första parkett, mitt emellan strand och hamn. Nära restauranger, nattklubbar, butiker och evenemang. Du har tillgång till spa och kallbadhus. På kvällen får du njuta av en trerätters meny i en av våra restauranger. Och efter en skön natts sömn, väntar en härlig frukostbuffé med utsikt över havet.

Detta ingår
• En övernattning med frukostbuffé
• Trerätters meny i Restaurang Sand
• Fri entré till Spa och Kallbadhus
• Gym inom- och utomhus

Pris: 1595 kr

8 juni–5 juli samt 17-27 augusti 2020
söndag-torsdag: från 1 595 sek/person i dubbelrum
fredag: från 1 695 sek/person i dubbelrum
lördag: från 1 895 sek/person i dubbelrum

6 juli–16 augusti 2020
söndag-torsdag: från 1 795 sek/person i dubbelrum
fredag: från 1 895 sek/person i dubbelrum
lördag: från 2 095 sek/person i dubbelrum

Kallbadhuset i Båstad | Hotel Skansen from Gram Hotels on Vimeo.


Adress

Kyrkogatan 2
269 33  BÅSTAD

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.