Hotel Opera - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Hotel Opera

Mitt i Göteborgs centrum, med Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan inom bekvämt gångavstånd, hittar du anrika Hotel Opera. I hotellets omedelbara närhet finns även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget, en verklig knutpunkt i stadens kollektivtrafik.

198 dubbelrum

En frukostbuffé av högsta klass dukas upp varje morgon. God lunch och härliga middagar kan beställas i vår trevliga restaurang Angelini med italienskt-amerikanskt kök, och mysiga Oak Bar erbjuder en trevlig plats att träffas på över en drink med lite snacks - innan middagen eller kvällens äventyr i vackra Göteborg.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Hotel Opera

Vandra Götaleden från Hotel Opera

Västergötland
Kliv ut genom dörren direkt in på vandringsleden Sommaren 2020 kan vara den mest perfekta tidpunkten att testa på vandring. Planerar ni sommarsemestern eller kanske är ni korttidspermitterade och vill göra något på de lediga dagarna. Starta er vandringsupptäcktsfärd utvilade med god sömn i sängarna från Carpe Diem och med en take away frukost att äta på vägen. Gotaleden startar fyra minuters gångväg från Hotel Opera på Kungsportsplatsen och avslutas i Alingsås. Men lugn! Det finns flera olika etapper att vandra och ni bestämmer själva hur många ni vill gå.

Etapp 1-3 sträcker sig på en total vandringstid på ungefär sju timmar utan paus och startar i centrala Göteborg och avslutas i Jonsered. Väl framme i Jonsered finns mikrobryggeriet Poppels, Jonsereds fabriker samt Jonsereds vackra trädgårdar. Från Jonsered finns möjlighet att enkelt att ta tåget tillbaka till Göteborg. Bagage kan lämnas på hotellet under vandringsdagen.
Priset inkluderar:
Götaled skavplåster
Götaled stål vattenflaska
Standard Dubbelrum, 1-2 personer
Frukost take away
Bagageförvaring
Wellness med varm och kall pool, bastu, ångbastu och relaxytor

Pris: 1095 kr

Summer Hike från 1095 kr/dubbelrum.
Gäller ankomster i maj, juni, juli och augusti 2020.

Läs mer om Gotaleden på deras hemsida.

Semesterpaket från Hotel Opera

Bilsemester i sommar

Västergötland
Ta med familjen och parkera hos oss. Vi tycker inte att det skall kosta extra att parkera bilen. När du bokar detta paketet ingår därför parkering i Nordstans parkeringshus som ligger i samma hus som oss och tar cirka 5 minuter att gå till. Efter incheckning på rummet väntar goda egengjorda praliner och en halv flaska cava för de vuxna och godispåsar och festis till barnen. Badsugen? Absolut, ta med barnen till vår härliga wellness. Vill ni bo över flera nätter så ingår parkering och wellness även då.

Lättast är att köra direkt till parkeringshuset och ta med den biljett ni får vid inkörning, till hotellets reception, där ni får en till biljett för utkörning.
När ni checkar ut kanske bilturen går till något av våra andra hotell i Sverige?!

Priset inkluderar:
Egengjorda praliner och en ½ flaska cava på ankomstdagen
Lördagsgodispåse och festis
Parkering 24 timmar (värde 180 kr)
Standard Familjerum (2 vuxna och max 3 barn – varav 1 barn behöver vara under 3 år)
Wellness med varm och kall pool, bastu, ångbastu och relaxytor
Frukost

Pris: 1495 kr

Bilsemester från 1495 kr/familjerum.
Adress

Nils Ericsonsgatan 23
411 03 Göteborg  Göteborg

Typ av semester

Barn/familjesemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.