Hällsnäs Hotell & Restaurang - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Hällsnäs Hotell & Restaurang

Precis intill sjön och djupt inbäddat av gran- och tallskog finner du Hällsnäs Hotell & Restaurang. Inte alls långt bort från stadens myller eller Landvetter flygplats kan du njuta av god mat och dryck och sova i lyxigt inredda rum där alla har egen entré. Passa på att låna en cykel eller hyr en kajak eller SUP och utforska det vackra naturlandskapet.

Avsluta dagen på uteserveringen precis intill vattenbrynet.

66 bäddar 1 enkelrum 37 dubbelrum

Den nuvarande herrgårdsbyggnaden uppfördes 1906, och användes som sommarbostad av en framgångsrik tandläkare från Göteborg. Här finns idag konferensrum, bibliotek, reception, bar, restaurang och hjärtat - köket. Vår köksmästare väljer råvaror nogsamt och efter säsong, ofta med lokal förankring. Den ständiga ambitionen är att ge er en överraskande och välsmakande matupplevelse.

Alla våra hotellrum är nyrenoverade och ligger i fristående byggnader med egen entré direkt från parken. Det finns två sjöstugor precis nere vid vattenbrynet, båda med egen brygga och uteplats. Det finns möjlighet till bad i uppvärmd badtunna samt bastu.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Hällsnäs Hotell & Restaurang

Sommar på Hällsnäs 10% rabatt på login

Västergötland
Spendera lata sommardagar med skog och sjö inpå knuten.

Vi erbjuder ett trevligt boendepaket med övernattning, grilltallrik och frukost. Vi fixar härligt utehäng med boule och kubb i vår park, skogspromenader och bad från vår brygga. Det finns även möjlighet att hyra kanadensare, kajaker och SUP för den som vill ta en tur på sjön. I närheten av oss ligger Pixbo Tennis för tennis och padel och vi samarbetar med golfanläggningar för er som vill kombinera er vistelse med en runda.

Pris: 713 kr

från 713 kr per person i del av dubbelrum och grilltallrik. Erbjudande 10% på logipriset. Erbjudandet gäller: 6/7-22/8.
Adress

Långenäs
435 35  MÖLNLYCKE

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, All inklusive

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.