Grinda Wärdshus & Hotell - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Grinda Wärdshus & Hotell

Välkommen till Grinda Wärdshus & Hotell, Stugby & Utwärdshus med logi, Camping och Lanthandel & Café samt vår Gästhamn Hemviken som rymmer cirka 100 båtar.

Att besöka Grinda är att stanna jorden en stund i klassisk skärgårdsmiljö. Uppleva skärgården när den är som allra bäst oavsett årstid i ett naturreservat där man kan röra sig fritt och ta del av naturen och havet. Ön ligger knappt 1,5 timme bort med underbar båtresa eller endast 10 minuter från fastlandet på norra Värmdö och från storstadens myller.

Hit kommer du lätt med egen båt eller via Waxholmsbolagets båtar som trafikerar året runt till ön eller Cinderellabåtarna med Strömma under sommarhalvåret.

204 bäddar 30 enkelrum 30 dubbelrum

På Grinda finns det något för alla. Oavsett om du vill campa med tält eller bo på hotelldelen i anslutning till Grinda Wärdshus och kombinera med 3-rätters meny i restaurangen. Eller varför inte testa på vårt tidigare Vandrarhem som nu i sommar byter skepnad och blir Utwärdshus med logi med tillhörande ny spännande restaurangdel. I Stugbyn hittas härligt boende för den som vill njuta av närheten till skog och mark, rå om sig själv och verkligen komma nära naturen i en alldeles egen stuga.

På ön kan du förutom äta och drick gott på några av våra restauranger även aktivera dig själv genom att hyra t.ex. kajaker, cyklar, stand up paddleboard, bada bastubad och såklart simma i det underbara havet eller promenera längst med ön.

Vi ser fram emot att få välkomna er till Grinda!

Adress

Södra bryggan, Grinda
185 99  VAXHOLM

Typ av semester

Barn/familjesemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.