Generator Stockholm - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Generator Stockholm

Här har ni ett prisvärt paket för hela familjen, strategiskt beläget vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Här har ni nära till allt, och det är den perfekta utgångspunkten när ni vill uppleva huvudstaden.

845 bäddar 56 enkelrum 61 dubbelrum

Generator Stockholm är ett hotell och design-hostel, strategiskt beläget vid Norra Bantorget i centrala Stockholm. Vi värnar om att ni ska ha en trevlig och avslappnad vistelse, till ett rimligt pris, när ni vill komma iväg på en välförtjänad tripp med familjen.

Här bor ni på ett trendigt hotell och design-hostel som belyser stadens rika kulturhistoria, känslan för design, funktion och sociala möten. Utöver den kreativa miljön och inspirerande konst i huset, erbjuder Generator Stockholm även bra mat, god dryck, trendig musik och ett flertal evenemang för att skapa en varm och välkomnande känsla.

Adress

Torsgatan 10
111 23  Stockholm

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.