Elite Stadshotellet Västerås - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Fotograf Mathias Cederholm
Vandring - Fotograf Urban Dimberg
Ängsö

Elite Stadshotellet Västerås

Mitt i centrala Västerås, i en av Sveriges vackraste jugendbyggnader finner du Elite Stadshotellet. Ett klassiskt och anrikt stadshotell med personlig service.

254 bäddar 21 enkelrum 116 dubbelrum

Mitt i centrala Västerås, i en av Sveriges vackraste jugendbyggnader finner du Elite Stadshotellet. Hotellet är fyrstjärnigt och inrymmer 137 bekväma och fina hotellrum. Med Stora Torget som granne finner du shopping, nöjen och kommunikationer precis utanför dörren. Alla gäster erbjuds fri tillgång till gym och gemensam bastu. På hotellet finns även den mysiga gastropuben The Bishops Arms som erbjuder vällagad mat och ett brett utbud av öl och whisky. Som gäst på Elite Stadshotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell och vår ambition att ge Dig personlig och förstklassig service.

Adress

Box 19
722 15  VÄSTERÅS

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.