Elite Stadshotellet Eskilstuna - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Elite Stadshotellet Eskilstuna
Dubbelrum
Familjerum
Restaurang
Fotograf Micke Sandström
Fotograf Micke Sandström
Fotograf Micke Sandström
Fotograf Micke Sandström

Elite Stadshotellet Eskilstuna

I hjärtat av Eskilstuna ligger Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet är fyrstjärnigt och erbjuder en stor à la carte-restaurang med uteservering som vetter ut mot Eskilstunaån samt den gemytliga puben The Bishops Arms.

237 bäddar 32 enkelrum 100 dubbelrum

I hjärtat av Eskilstuna ligger Elite Stadshotellet Eskilstuna. Hotellet är fyrstjärnigt och erbjuder en stor à la carte-restaurang med uteservering som vetter ut mot Eskilstunaån samt den gemytliga puben The Bishops Arms. Alla gäster erbjuds fri tillgång till gym och bastu. En inomhusparkering finns i nära anslutning till hotellet samt en utomhusparkering. Buss- och tågstation, shopping samt nöjen finns inom bekvämt gångavstånd.
Hotellrummen är modernt inredda och finns i varierade storlekar. Många av dem har en härlig utsikt mot Eskilstunaån.
I hotellets a la carte-restaurang, Y-won Bar & Grill, serveras frukost, lunch och middag. Vill du hellre göra ett pubbesök så rekommenderar vi The Bishops Arms, där finner du en varierad och prisvärd pubmeny samt ett brett utbud av whisky och öl.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Elite Stadshotellet Eskilstuna

Hotellpaket med inträde till Parken Zoo

Södermanland / Sörmland
Vi erbjuder ett paket för hela familjen med boende på Elite Stadshotellet Eskilstuna och inträde till Parken Zoo.

Besök Parken Zoo i sommar och se djur från hela välden. Här finns något för hela familjen. Besök Lilla Zoo, parkens stora klapp-och tamdjursavdelning. Under sommaren finns även ett program med nära-djur-upplevelser, visningar, och artister.
Vårt Parken Zoo-paket har olika innehåll och pris under lågsäsong och högsäsong. Sök och boka i kalendern på vår hemsida för att få exakt pris på de datum ni önskar besöka parken. Frånpriset i paketet utgår från 2 vuxna och 2 barn upp till 16 år.

Pris: 2340 kr

Priset är ett frånpris och gäller per familj. Gäller 16 maj till 14 augusti
Semesterpaket från Elite Stadshotellet Eskilstuna

Boka vårt härliga vandringspaket med picknick i sommar!

Södermanland / Sörmland
Upptäck vad Eskilstunas natur har att erbjuda genom någon av de vackra vandringslederna Gyllenhielmska leden (24 km) eller Sörmlandsleden (100 mil). Att vandra är ett perfekt sätt att upptäcka nya platser på. Den sörmländska naturen bjuder på allt från fridfulla sjöar till djupa skogar och historisk kulturbygd – upptäck själv på en vandring utifrån dina förutsättningar.

Är du en av de många som längtar efter att göra något aktivt Kombinera en stärkande vandringstur och välsmakande picknick med en härlig hotellvistelse med vällagad middag och skön säng. På Elite Stadshotellet bor ni i fina hotellrum mitt i centrala Eskilstuna. Sov gott i sköna sängar och vakna upp till en god frukost som ger energi inför dagens vandring. Vi packar en ryggsäck med läcker lunchlåda, måltidsdryck, kaffe och en picknickfilt inför er dagsutflykt.

Pris: 649 kr

Priset är ett frånpris och gäller per person. Gäller 13 april till 30 september 2020
Adress

Hamngatan 11
632 18  Eskilstuna

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.