Elite Hotel Mollberg i Helsingborg - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum.

257 bäddar 5 enkelrum 126 dubbelrum

Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med mycket karaktär. Hotellet ligger inom gångavstånd till Helsingborg C och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Boka en härlig semestervecka hos oss!

Skåne
Låt oss ta hand om dig i sommar under en härlig semestervecka på Elite Hotel Mollberg! Vi erbjuder förmånliga priser på boende när du bokar minst sju sammanhängande nätter.

Semester är att byta miljö och få nya intryck, koppla av på djupet och inspireras. Välkommen till oss för en riktigt härlig semestervecka med familjen, själv eller med ditt sällskap. Ladda batterierna, bli väl omhändertagna och har en perfekt utgångspunkt för spännande dagsutflykter under en hel vecka.

Pris: 5999 kr

Från 5 999: -/vecka.
Adress

Stortorget 18
251 14  HELSINGBORG

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.