Elite Hotel Marina Plaza - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär.

388 bäddar 194 dubbelrum

Elite Hotel Marina Plaza är ett fullservicehotell med flexibla konferens- och möteslokaler för upp till 250 personer. Läget är utmärkt, ett stenkast från Knutpunkten och tågen till Lund och Malmö. Det är gångavstånd till centrum, shopping och sevärdheter samt bussar till Sofiero slott och slottsträdgård. Runt hörnet finns färjan till Helsingör och under sommarmånaderna finns en båt till Ven direkt vid kajen utanför hotellets entré.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Elite Hotel Marina Plaza

Boka en härlig semestervecka hos oss!

Skåne
Låt oss ta hand om dig i sommar under en härlig semestervecka på Elite Hotel Marina Plaza! Vi erbjuder förmånliga priser på boende när du bokar minst sju sammanhängande nätter.

Semester är att byta miljö och få nya intryck, koppla av på djupet och inspireras. Välkommen till oss för en riktigt härlig semestervecka med familjen, själv eller med ditt sällskap. Ladda batterierna, bli väl omhändertagna och har en perfekt utgångspunkt för spännande dagsutflykter under en hel vecka.

Pris: 5999 kr

Från 5 999: -/vecka.
Adress

Kungstorget 6
251 10  HELSINGBORG

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.