Dockyard Hotel - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Dockyard Hotel

Familjärt hotell i ett lugnt och luftigt parkområde. Nyrenoverade rum i olika storlekar. Närhet till bad, promenadstråk och citypuls passar de flesta typer av semestrar. Vi erbjuder god mat från vår restaurang och en härlig uteservering.

234 bäddar 95 dubbelrum

Dockyard Hotel är den perfekta blandningen av frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig perfekt för såväl konferenser, möten, bröllop och event som för övernattande affärsresenärer eller turister i Göteborg. Dockyard är beläget precis vid havet, flera av våra rum erbjuder havsutsikt. På hotellområdet har vi ett parkområde där olika aktiviteter kan utföras och längs med älven finns ett promenadstråk, perfekt för hundägare eller för dig som gillar att motionera. Vi erbjuder också vår restaurang där vi verkligen lägger ner vår själ för att ta hand om dig.

Adress

Skeppet Ärans väg 23
426 71  VÄSTRA FRÖLUNDA

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.