Djurönäset - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Djurönäset

Hemestra på Djurönäset i Stockholms skärgård, 45 min. från city. Bo på hotell med naturen utanför dörren, koppla av på Skärgårdsspa, ta ett dopp i havet och slappna av en stund på stranden eller en solvarm klippa.

548 bäddar 195 enkelrum 79 dubbelrum

En pärla i skärgården, Djurönäset, 45 min. från Stockholms city. Hotell med Skärgårdsspa, bryggor, sandstrand och solvarma klippor. Gästhamn finns för båtfolket och missa inte sommarens spelningar i Folkparken med välkända artister. 22 hektar sjötomt redo att upptäckas med motionsspår, utegym och vattenaktiviteter som SUP och kajak. Matsalen serverar härliga frukostar och vällagade måltider med sjöutsikt. Skärgårdskrogen Sjöboden är sommaröppen med grillkvällar och livespelningar på bryggan. På Djurönäset upplever du en riktig skärgårdssommar – på vårt sätt.

Adress

Seregårdsvägen 1
139 02  DJURHAMN

Typ av semester

Barn/familjesemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, All inklusive

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.