Skogshem & Wijk - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Skogshem & Wijk

Aktiva myshelger med dina nära och kära eller lovveckor med familjen. Hos oss kan du komma som du är, koppla av och ha kul! Vi ligger nära skog och hav på vackra Elfvikslandet på Lidingö, men ändå bara 17 minuter från Stureplan.

290 bäddar 61 enkelrum 161 dubbelrum

Som gäst hos oss på Skogshem & Wijk ingår det mesta. Varm utomhuspool, bastu, gym, gratis parkering, kaffe/te och en massa roliga spel som flipper, biljard, pingis, inomhus bangolf mm. Vi har sköna inomhus och utomhus lounger, egna bryggor, en liten strand och otroligt sköna sängar att sova i. Våra gäster brukar säga att maten är fantastisk och att personalen är underbart tillmötesgående. I närheten finns motionsspår och golfbana. Kom ut och njut! #vitarhandomdig.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Skogshem & Wijk

Aktiv Myshelg & Lovveckor

Stockholm norra
Umgås och ha kul!

Utvalda helger och lovveckor är du och din partner, nära vänner och familj välkomna att njuta av lite kvalitetstid med varandra. Vi tar hand om er så ni kan njuta av en 3-rätters middag, sköna sängar att sova i och en rejäl frukostbuffé att starta nästa morgon med. Under vistelsen har ni tillgång till alla våra mervärden, såsom den uppvärmda poolen, vårt stora gym, fina sällskapsrum med spel och en massa andra roliga saker. Vi är StayClean COVID Safe certifierade vilket betyder att vi har genomtänkta rutiner och värnar för allas säkerhet. Speciellt under skolloven kommer vi tänka lite extra på alla barnfamiljer. Vi har fina familjerum och under dessa veckor plockar vi fram ännu fler aktiviteter, så du och din familj kan lägga undan telefonen och plattan, umgås och ha kul!

Pris: 995 kr

från 995 kr per vuxen och 795 kr per barn. Gäller utvalda helger och lov 2021.
Adress

Hustegavägen 1
181 24  LIDINGÖ

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Spa & badsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser, Storstad

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.