Best Western Plus Åby Hotel - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Best Western Plus Åby Hotel

Bo fyrstjärnigt med hela familjen i en Tivoli-inspirerad inredning! Smidiga kommunikationer tar dig in till Göteborg centrum där ni kan uppleva Universeums regnskog, ta en fika i Haga eller en dagstur ut till skärgården.

571 bäddar 223 dubbelrum

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. I direkt anslutning till Åbymässan och ÅbyTravet ligger den 16 våningar höga byggnaden som består av hotell, möteslokaler, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum. Mölndals innerstad erbjuder ett torg med affärsgator, en galleria samt mysiga restauranger och caféer, du hittar även det historiska distriktet Mölndals Kvarnby.

Om du vill vidga dina vyer rekommenderar vi dig att åka in till Göteborg för att uppleva nöjesparken Liseberg, gå på safari i Universeums regnskog, ta en fika i den gamla delen utav staden, Haga eller varför inte ta en dagstur ut till Göteborgs skärgård? Här erbjuds något för alla!

Adress

Åbyvägen 2-12
431 22  Mölndal

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.