Bergshotellet i Järvsö - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Bergshotellet i Järvsö

Bergshotellet är ett hotell för hela familjen, med 52 rum och totalt 240 bäddar, beläget mitt i Järvsöbacken för skidåkning och cykling. En kilometer från den mysiga byn och tågstationen och bara några meter från Järvzoo. 1,5 timme från Gävle, knappt 2 timmar från Sundsvall och 3 timmar från Stockholm. Upplev Järvsö året runt!

240 bäddar 52 dubbelrum

Bergshotellet är ett hotell för hela familjen, med 52 rum och totalt 240 bäddar, beläget mitt i Järvsöbacken för skidåkning och cykling. En kilometer från den mysiga byn och tågstationen och bara några meter från Järvzoo. 1,5 timme från Gävle, knappt 2 timmar från Sundsvall och 3 timmar från Stockholm.

Upplev Järvsö året runt!
Här finns det alltid något spännande att göra alla årstider för alla åldrar! Här kan du åka skidor i Järvsöbacken, cykla MTB/Cross Country på våra nya familjevänliga leder eller på leder för den lite mer erfarne cyklisten. Du kan paddla kajak eller prova på forsränning, vandra i Hälsingeskogarna, gå Järvstigen, besöka Järvzoo, spela padel eller prova på zipline. På Bergshotellet bor du mitt bland alla aktiviteter.

Paketerbjudande

Semesterpaket från Bergshotellet i Järvsö

Skidweekend

Hälsingland
En skidweekend för hela familjen! Vårt prisvärda erbjudande för din nästa vinterweekend i Järvsö är för dig som vill unna dig en långhelg med skidåkning i familjevänliga Järvsöbacken.

Med vårt ski in – ski outläge mitt i barnområdet, skishop i huset samt ett skidrum med pjäxtork för din utrustning samt en restaurang anpassad för de minsta är vi ett funktionellt hotell för barnfamiljen.
Erbjudandet innehåller boende torsdag – söndag i bekväma hotellrum med torkskåp i varje rum, frukostbuffé, gratis liftkort för barn upp till 6 år.

Paketet gäller jan-april (ej skollov) 2023.

Adress

Vallmovägen 62
82751  JÄRVSÖ

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.