Bauergården i Bunn - | Semesterjouren - din semester i Sverige
Buergården skog
Sjöstugan
BauerGården
Bar
Logirum 1
Logirum 2
Restaurang

Bauergården i Bunn

Stanna och upplev den trolska platsen. Bauergården i Bunn ligger vackert vid sjön och erbjuder underbar mat, vackra miljöer och en vacker natur som inbjuder till cykling, paddling och vandring.

55 bäddar 1 enkelrum 18 dubbelrum

Välkommen till idylliska Bunn.
Det är verkligen något speciellt med miljön här i Bunn. Den trolska skogen med den slingrande, näckroskantade kanalen inger ett lugn. Ett lugn som tillåter oss att fokusera och välkomnar kreativitet. Ett lugn som vi i dagens takt behöver mer än någonsin.
Hotellet erbjuder vackert renoverande rum i olika kategorier med möjlighet att välja standard eller De lux. Restaurangen med stora glaspartier erbjuder en rofylld känsla och maten som serveras är inspirerad av naturen och gjord på lokala råvaror.
Det finns möjlighet att basta vid sjökanten, paddla kanot i den trolska kanalen eller varför inte vandra och lös Bauermysteriet.
Hotellet är även ett anpassat cykelhotell och erbjuder cykelförvaring, tvätt och mekrum.

Adress

Bunn
563 93  Gränna

Typ av semester

Barn/familjesemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.