Åkerby Herrgård - | Semesterjouren - din semester i Sverige

Åkerby Herrgård

Upplev Bergslagens magiska natur och kultur och njut av livet . Koppla av i vår svenska natur - gör en paus från vardagen.

148 bäddar 15 enkelrum 37 dubbelrum

Åkerby herrgård med panoramautsikt över Fåsjön , blånande höjder i horisonten och skogen som närmaste granne är en oas som trollbinder. Anläggningen har anor från järnhanteringens storhetstid.

Vi erbjuder bra boende, god mat, personlig service, lokaler för alla former av arrangemang, aktiviteter. Lokaler och boende för funktionshindrade. Hundar är välkomna. Öppet alla dagar året om.

Välkommen att övernatta hos oss på Åkerby Herrgård, en eller flera nätter. Vi erbjuder olika prisvärda alternativ för boende. Våra rum har god standard med sköna sängar, dusch/WC, TV och sjöutsikt i de flesta rummen.

Vi har 60 rum och två lägenheter. Samtliga rum finns i två separata annex och i en av herrgårdsflyglarna. I den södra flygeln finns två herrgårdsrum och två dubbelrum.

I den norra flygeln finns de två lägenheterna. Varje lägenhet har ett stort sovrum med dubbelsäng och ett litet sovrum med enkelsäng. Vardagsrummet är inrett för att umgås, se på TV spela spel, koppla av samt med bäddsoffor, vilket betyder att det finns plats för fem personer att sova. Vid behov går det dessutom att ställa in extrasängar. Det finns också ett riktigt, väl utrustat kök i varje lägenhet.

OBS! I Herrgården, huvudbyggnaden, finns det tyvärr inget boende! Incheckning tidigast 15.00 och utcheckning senast 11.00.

Hos oss på Åkerby Herrgård kan du äta mat i vår restaurang, dricka kaffe med hembakat bröd och njuta av fantastiska utemiljöer. Vår restaurang erbjuder mat som lagats med kärlek och omsorg, av utvalda råvaror efter säsong.

Vi har utmärkta badmöjligheter och en fin sandstrand. För de som hellre vill ta en tur i skogen har vi fullt med svamp- och bärrika skogar tvärs över vägen. I vår relaxavdelning kan du sedan koppla av med ett skönt bastubad eller en svalkande dusch.

Åkerby Herrgård är ett hundvänligt hotell där vi erbjuder ett bra boende med hund för en rimlig kostnad. Och så närheten till skog och natur precis utanför dörren.

Adress

Fåsjöhyttan 112
713 93  NORA

Typ av semester

Barn/familjesemester, Golfsemester, Äventyr & aktiviteter, Kulturella upplevelser

Passar för

Familj med yngre barn, Familj med äldre barn, Kompisgäng, Par, Singlar


Kontakta semesteranläggningar

Steg 1: Samla de du vill kontakta


Använd vårt verktyg för att kontakta flera semesteralternativ. Låt dem sedan återkomma till dig så du kan jämföra deras erbjudanden.
1. Klicka på knappen "Lägg i kontaktlistan" på de anläggningar eller paket du vill kontakta för att lägga i kontaktlistan.
2. Fyll i önskade datum, ditt namn och e-postadress.
3. Skriv ett meddelande med dina önskemål.
4. Tryck på 'Skicka'!
5. Vänta på svar.